01.

Vår Hudvård Partner

Malin I Ratan

Svensktillverkad äkta tvål - för en len hy, frisk hårbotten, naturligt hår och ett lugnt miljöklokt hem.

 

02.

Vår Hudvård Partner
Tvåla &
Tvaga

En fantastisk tillverkare som förmedla sin kärlek till tvål och doft genom att erbjuda ett välsorterat sortiment tvål, alla med de naturliga råvarorna och hantverkskvalitén som gemensam nämnare.

03.

Vår Partner

POGGIO

En svensk familj som driver en småskalig olivoljeproduktion i hjärtat av Toscana på vår gård Poggio all'Olmo, vilket betyder kullen med almarna. Gården har anor från romartiden

Poggio
Chocklad

04.

Vår Partner

Vintage Plantation

Bean-to-bar choklad Vintage Plantations tillverkas i Umeå, av ekologisk kakao och rårörsocker. Cockladen smaksätts med norrländska bär och läkeväxter som torkats och malts lokalt. Kakaobönorna direktimporterar vi från Sydamerika. Odlarna får utbildning och rättvist betalt. Redan 2008 påbörjade för att stärka odlarna för att utveckla hög kvalitet på kakaon. Detta kvalitetsarbete ger dem både kunskap för livet och säkrar rättvisa inkomster för kommande generationer.

05.

Vår hudvård Partner

KaliFlower
Organics

KaliFlower Organics är ett svenskt varumärke som skapar naturlig och ekologisk kroppsvård med inspiration från den botaniska världen.

Hudvård
Hudvård

06.

Vår Hudvård Partner

Grön Lycka

Grön Lycka är ett svenskt ekologiskt varumärke skapat av  Carina. Med en bakgrund som sjuksköterska och som verksam örtterapeut har jag skaffat mig gedigen kunskap om medicinalväxternas terapeutiska verkan.